Overtuigende e-mailmarketing

Geen twijfel aan: e-mailmarketing kan klanten aan uw product of merk binden. Als u het doordacht gebruikt, zorgt e-mail voor een betere merkbeleving, betere conversie én een sterkere loyaliteit.

Een verfrissend duurzame aanpak

Wilt u uw prospecten- en klantenbestand activeren en uitbouwen? E-mail is het kanaal bij uitstek om hun interacties met uw merk of product van dichtbij op te volgen. Met geautomatiseerde marketingflows begeleidt u hen verder in de marketingfunnel, zodat u gaandeweg hun lifetime customer value verhoogt.

Bij RAAK scherpen we voortdurend onze vaardigheden aan op gebied van strategie, design, copywriting en marketingtechnologie. Alleen zo kunnen we steeds meer rendement uit uw contacten halen én u de best mogelijke marketingresultaten garanderen.

De vijf hoekstenen van e-mailmarketing

 1. Bepaal uw doelstellingen

  Definieer wat het hoofddoel van uw e-mailmarketing is en verdeel dat in kleinere, vastomlijnde doelstellingen.

 2. Besteed aandacht aan data en personalisatie

  Weet altijd exact met wie u communiceert en bezorg uw doelpubliek een betere beleving op basis van die kennis.

 3. Kies de juiste content

  Speel zo goed mogelijk in op de behoeften van de contacten in uw database. Selecteer content die u helpt om uw doelstellingen te behalen.

 4. Teken een communicatiestrategie uit

  Vertaal uw content in een communicatiestrategie met de juiste timing en frequentie, en pas ze toe op uw verschillende kanalen.

 5. Volg op met KPI’s en analyses

  Volg de resultaten van uw e-mailcampagnes nauwgezet op en meet hun efficiëntie.

Onze doelstelling? De uwe behalen.

Na een eerste meeting en een interactieve workshop gaan we van start. Door input en inzichten te combineren met onze jarenlange ervaring, werken we een solide strategie uit voor uw e-mailmarketing. Daarna zetten we die strategie om in een actiegerichte planning.

Door uw e-mailmarketing doordacht te plannen, zetten we de gegevens die we verzamelen via inbound marketing en marketing automation om in succesvolle campagnes.
Partner nodig? Kies voor RAAK en verbeter uw marketingresultaten met onze services.
Onze services