Wij zijn RAAK

Data inspireert ons.We koppelen actiegerichte gegevens op het juiste moment in de customer journey aan content die écht overtuigt.

Ons verhaal

2003

Ons verhaal start in 2003 als spin-off van een marketingbureau dat marketingsoftware ontwikkelt en beheert. Als snel groeiend bedrijf, onder invloed van een digitaal marketinglandschap dat razendsnel verandert, helpen we onze klanten onze marketingsoftware in te zetten voor hun e-mailmarketing en marketing automation.

2008

In 2008 merken we dat onze passie voor data, campagnes en software groter geworden is dan de drive om onze eigen technologie te ontwikkelen. En zo slaan we een nieuwe weg in. We zetten definitief de stap van softwarevendor naar softwaregedreven agentschap.

2015

In 2015 wordt de markt overspoeld door software om datagedreven campagnes te ontwikkelen. Het motiveert ons om voortaan de kracht van onze jarenlange vakkennis ten volle te benutten. We staan merken bij met inbound marketing, campagnes, e-mail en marketing automation. Deze nieuwe focus legt ook duidelijk de behoefte bloot om platformonafhankelijk te werken. En zo worden we het eerste inbound, e-mailmarketing en automation agency in België: RAAK.

2019

RAAK sluit zich aan bij Intracto Groep. Met ruim 1400 nieuwe collega’s gespreid over 4 Belgische en 5 Nederlandse campussen, biedt Intracto Groep ons de nodige schaalgrootte. Zo versterken we onze services op vlak van content creatie, development, marketing technology en andere expertises waar wij u dagelijks mee helpen. We breiden ook ons team uit met honderden experts op het gebied van motion design, video-animatie en de ontwikkeling van platformen die we tot nu toe niet zelf konden aanbieden, zoals Symfony, Drupal en Sitecore.

Vandaag

Samen met meer dan 25 andere bedrijven in Nederland, België, Zweden en Bulgarije worden we binnenkort één merk: iO. Dit nieuwe merk is een logische volgende stap in onze missie om dé end-to-end partner voor onze klanten te worden. Groot denkend, lokaal werkend. Het doel? Klanten volledig ontzorgen in al hun behoeften. Van strategie, marketing en creatie tot UX, design en high-end development. Naadloos over disciplines en locaties heen, en altijd met de focus op de eindgebruiker. Maak alvast kennis met iO op iodigital.com.

Onze toekomstvisie?

Iedere nieuwe campagne nóg beter maken dan de vorige. Dat is een duurzaam businessmodel, daar zijn we 100% van overtuigd.

Contacteer ons