Digitale expertise bij u op kantoor

Als marketeer hebt u vaak de handen vol, niet? Campagnes uitrollen, budgetten inplannen, teams aansturen, vergaderingen bijwonen, … Door al die taken — en vaak nog een pak méér – rest er maar weinig tijd om nieuwe technologieën onder de knie te krijgen en digitaal te innoveren. RAAK On-Site wil u daarbij helpen. Wil u bijvoorbeeld meer resultaten halen uit marketing automation en inbound marketing? Onze On-Site consultants helpen u deze plannen te ontrafelen en dat doen we bovendien bij u op kantoor. In welke rol en wanneer u ons nodig hebt, dat kiest u zelf. In elk geval: u versterkt uw team met de expertise van een voltallig agency.

Digital marketing

Een tijdelijke plug-and-play oplossing voor digitale teams

Kunt u een extra stel handen en hersens gebruiken tijdens piekmomenten? Hebt u specifieke digitale skills nodig om een marketingcampagne op korte termijn op de rails te krijgen? Of zoekt u een professional die de taken van een collega tijdens haar zwangerschapsverlof naadloos overneemt? RAAK On-Site is dé oplossing voor elke situatie waarin u tijdelijk nood hebt aan extra marketing power.

Onze diensten kunnen we meteen uitrollen bij u op kantoor. U kunt onze consultants elke rol of elk project toevertrouwen — zowel strategisch als operationeel. Zo versterkt u uw team met onze expertise en ervaring al vanaf dag één.

Zoekt u iemand die deze jobs vlekkeloos uitvoert? We zijn er voor u.

 • De krijtlijnen van projecten uitzetten en campagnebriefings opstellen.
 • Digitale marketingcampagnes opzetten en uitrollen: e-mails, social ads, SEM, display, …
 • Landingpagina’s voor campagnes ontwikkelen.
 • Bezoekersresultaten en conversieratio’s meten en analyseren.
 • Editoriale plannen en content uitwerken.

Digitale projecten

On-Site ondersteuning voor inbound en automation projecten

Samen bouwen aan impactvolle digitale projecten

Uw eerste stappen in marketing automation zet u beter niet in uw eentje. Of u nu over een uitgebreid of een bescheiden digitaal team beschikt, iemand zoekt om aan de knoppen te zitten of eerder nood hebt aan een project lead: RAAK On-Site heeft een oplossing in huis. Hoe ziet dat er concreet uit? We stellen samen een strategische roadmap op tijdens praktische customer journey en content workshops. We nemen de tools en content die al beschikbaar zijn grondig onder de loep. En we gieten alle elementen in één startklaar actieplan.

Benut de kracht van uw bestaande infrastructuur

Onze On-Site consultants zijn fysiek aanwezig bij u op kantoor. Ze focussen op uzelf, op uw team en op een sterke samenwerking: van interne research tot database-analyses, van quick-wins in de beschikbare technologieën tot betrokkenheid creëren bij andere collega’s en stakeholders. Door zich te verdiepen in uw bedrijf en uw infrastructuur grondig te leren kennen, hanteren onze On-Site consultants een unieke aanpak om elk project te doen slagen.

Breng uw digitale marketing in 12 weken op snelheid

We geloven in een in & out-aanpak en kiezen steevast voor maximale flexibiliteit. Hoe doen we dit? Door ons te richten op een snelle uitrol van digitale campagnes en bruikbare data-inzichten. Ons doel op korte termijn: in vier tot twaalf weken de fundamenten leggen voor uw inbound en marketing automation strategie. U merkt snel een effectieve verbetering van de digitale kennis van uw team én van uw marketingresultaten. Dat beloven we u.

Waarom kiezen klanten voor RAAK On-Site?

Hebt u behoefte aan tijdelijke ondersteuning op piekmomenten of bij digitale projecten? Of zoekt u professionals om een tijdelijk tekort aan mankracht bij u op kantoor op te vangen? Reken op RAAK On-Site!

 • We zijn meteen inzetbaar – continuïteit gegarandeerd.
 • U versterkt uw marketingteams met in-house expertise en nieuwe vaardigheden.
 • We werken nauw, snel en efficiënt samen: ons bureau wordt een volwaardig onderdeel van uw team.
 • Onze consultants beheren meerdere projecten tegelijk en spijkeren hun vaardigheden in de nieuwste technologieën voortdurend bij. Ze versterken uw dagelijkse activiteiten met waardevolle inzichten én een kritische blik.
 • Samen leggen we de basis voor uw inbound marketing en marketing automation strategie.
 • U merkt al snel een effectieve verbetering van uw marketingresultaten.
Werk samen met RAAK On-Site en breng uw marketingresultaten en digitale kennis naar een hoger niveau.
Contacteer ons