NL

Bam! Acht maal RAAK

Nood aan een full-service partner? Of stelt u liever uw eigen dienstenpakket samen? Alles kan. U zet ons gewoon in waar u ons nodig heeft.

Strategie en advies

Via een eerste gesprek en een hands-on workshop lichten we uw huidige e-mailmarketing door. Dat is cruciaal om de meest effectieve strategie voor uw bedrijf en merk te bepalen. Een langetermijnvisie die u gegarandeerd meer resultaat oplevert.

Contentplanning

Content is King. In het kader van uw strategie, bepalen we welk verhaal u wilt vertellen. En wat de ideale momenten zijn om die boodschap te versturen. Dat leggen we samen vast in een gedetailleerd contentplan.

Copywriting

Van een overtuigende subjectline tot een doelgerichte call-to-action, sterke e-mail copy is cruciaal om lezers te overtuigen. Als Belgisch bedrijf hebben we de finesses van onze landstalen in de vingers. Maar ook in het Engels zijn we spot on!

Design en html

Goed design vereist getraind vakmanschap. RAAK zorgt voor creatie die de uitstraling van uw merk versterkt, de juiste leescurve volgt én lezers overtuigt op alle mogelijke toestellen, browsers en e-mailclients.

Rapportering en analyse

Data, metrics en performance analyse zijn ons ding. Van heatmaps over KPI scores tot visuele dashboards: we kunnen u vertellen wat elke campagne, segment en individueel contact bijdraagt. Daarna hebben we alles in handen om uw e-mailmarketing nog effectiever te maken.

Campagnebeheer

Geen tijd om zelf regelmatig campagnes op touw te zetten? Geen nood. Op basis van uw materiaal zorgt RAAK ervoor dat uw e-mails tijdig uitgestuurd worden naar de juiste doelgroepen. Mét nauwgezette monitoring en analyse, dat spreekt.

E-mailmarketing automation

U wilt prospects kwalificeren en het groeipotentieel van waardevolle klanten inschatten. Maar hoe stroomlijnt u zo’n proces als elk contact verschillend is? RAAK helpt u uw bestaande marketingdata op een geautomatiseerde manier te gebruiken.

E-mailmarketing technologie

RAAK is software-onafhankelijk en heeft ruime expertise opgebouwd met o.a. Adobe Campaign, EmailGarage, Mailchimp, Marketo, Selligent... Daardoor bieden we u altijd deskundig advies en uitmuntende service, ongeacht het softwareplatform dat u gebruikt.

Interesse in een of meer van onze services?

Deze e-mailmarketing platformen dragen de RAAK-keurstempel:

Staat uw e-mailsoftwareprovider er niet tussen?

Geen probleem. Contacteer ons, we bekijken graag de specifieke marketingmogelijkheden van uw softwarepartner.
Ontvang onze tipmail

Wekelijks onze praktijkgerichte tipmails over e-mailmarketing in uw mailbox? Abonneer u hier.