Onze services

Strategie

Of het nu gaat om inbound marketing, digitale campagnes, e-mailmarketing of marketing automation: strategie is de spreekwoordelijke lijm die alles bij elkaar houdt. Minutieuze research, hard werk en gerichte vragen zijn daarbij essentieel. En hoewel het tijd en energie vergt, levert een sterke strategie op lange termijn altijd resultaat op.

Hoe doen we het?

Door middel van intakes en workshops tekenen we een actiegerichte strategie uit, gebaseerd op uw marketingbehoeften. We monitoren ons eigen werk voortdurend met rapporten en statusmeetings. Zo zorgen we ervoor dat de resultaten steeds in lijn blijven met de vooropgestelde strategie.

Contacteer ons

Campaign management

Strategie is één ding. Diezelfde theorie in praktijk omzetten, is een heel ander verhaal. Elk stukje content, design, e-mail, automation flow of html-formulier wordt geanalyseerd, tot in de puntjes uitgewerkt en uitgevoerd. Een in-house expert die het proces van a tot z controleert en begeleidt, zorgt ervoor dat alles feilloos werkt.

Hoe doen we het?

Elke marketingcampagne die u verstuurt, wordt begeleid door een persoonlijke campagnemanager. Hij of zij kent de software door en door en zorgt ervoor dat elk project tijdig en binnen budget opgeleverd wordt.

Contacteer ons

Creativiteit

Hoe graag we ook werken met technologie en data, onze creativiteit primeert. Dat betekent niet dat we zomaar creatief freewheelen. Onze aanpak is steevast gebaseerd op heldere inzichten die we puren uit data en die de KPI's uit onze strategie weerspiegelen. Dat geeft uw merk of bedrijf een wowfactor waarmee u zich onderscheidt van uw concurrenten.

Hoe doen we het?

Ons in-house team bestaat uit getalenteerde medewerkers die uitblinken in creatieve conceptontwikkeling, content formats, copywriting, design, video, animatie, html-opmaak en back-end development. Kortom, alles wat u nodig heeft om zowel bescheiden als grootschalige campagnes succesvol uit te rollen.

Contacteer ons

Analyses

Gegevens verhelderen ons inzicht, leiden tot vernieuwende ideeën en tonen aan of onze campagnes effectief werken. En daarvoor doen we graag iets terug: we zetten de verzamelde gegevens voor u om in actiegerichte data en versterken er uw verschillende kanalen en platformen mee.

Hoe doen we het?

Onze campagnemanagers werken nauw samen met analyse-experts om persoonlijke dashboards te ontwikkelen die de KPI’s uit uw strategie weerspiegelen.

Contacteer ons

Technologie

We werken platformonafhankelijk. Hierdoor kunnen we de juiste technologie kiezen die het best matcht met uw verwachtingen, niet de technologie die ons het grootste financiële voordeel oplevert. Heeft u reeds een programma geïnstalleerd? Nog béter. Wij zorgen ervoor dat uw investering zo veel mogelijk resultaat oplevert.

Hoe doen we het?

Al onze medewerkers zijn opgeleid om te werken met een breed spectrum aan e-mailprogramma’s, automation platforms en inbound platforms. Ontdek hier alle software die we kennen als onze broekzak.

 • Hubspot
 • Marketo
 • Flexmail
 • Actito
 • Mailchimp
 • Campaign monitor
 • Selligent
 • Eloqua

Staat uw voorkeurssoftware er niet bij? Geen nood: neem contact met ons op. We bekijken graag samen met u welke marketingmogelijkheden uw vertrouwde software biedt.

 • Litmus
 • Hotjar
 • Google Analytics
 • Email on acid
 • Invision

Contacteer ons